\require{AMSmath} Substitutie Hallo, ik vind van de volgende functie de integraal niet.f(x)=(1-sin2x)/(2x+cos2x)Alvast bedankt voor jullie hulp Hannah 3de graad ASO - vrijdag 27 juli 2012 Antwoord Heb je gezien dat 1-sin2x (op een factor 2 na) de afgeleide is van 2x+cos2x?$f(x) = \Large\frac{{1 - \sin 2x}}{{2x + \cos 2x}} = \frac{1}{{2x + \cos 2x}}$·$(1 - \sin 2x)$Gaat er dan een belletje rinkelen?Zie 2. Substitutiemethode WvR vrijdag 27 juli 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik vind van de volgende functie de integraal niet.f(x)=(1-sin2x)/(2x+cos2x)Alvast bedankt voor jullie hulp Hannah 3de graad ASO - vrijdag 27 juli 2012
Hannah 3de graad ASO - vrijdag 27 juli 2012
Heb je gezien dat 1-sin2x (op een factor 2 na) de afgeleide is van 2x+cos2x?$f(x) = \Large\frac{{1 - \sin 2x}}{{2x + \cos 2x}} = \frac{1}{{2x + \cos 2x}}$·$(1 - \sin 2x)$Gaat er dan een belletje rinkelen?Zie 2. Substitutiemethode WvR vrijdag 27 juli 2012
WvR vrijdag 27 juli 2012
©2001-2024 WisFaq