\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66562 Re: Marge volgens verkoop(btw) inkoop excl Hallo ik heb ook nog even een vraag op dit antwoord. hoe kom je bij 1.19 als je 19 BTW hebt en geen 1.19 ? heeft dit met de 100% te maken? En kan dit ook nog op een andere manier worden berekent? Alvast hartelijk bedankt. H.A Al Leerling mbo - woensdag 25 juli 2012 Antwoord Wat je bedoelt is mij niet geheel duidelijk. Maar b.v: K+19%van K=K+ 0,19K=(1+0,19)K=1,19K en als je terug wilt moet je delen door 1,19. kn vrijdag 27 juli 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik heb ook nog even een vraag op dit antwoord. hoe kom je bij 1.19 als je 19 BTW hebt en geen 1.19 ? heeft dit met de 100% te maken? En kan dit ook nog op een andere manier worden berekent? Alvast hartelijk bedankt. H.A Al Leerling mbo - woensdag 25 juli 2012
H.A Al Leerling mbo - woensdag 25 juli 2012
Wat je bedoelt is mij niet geheel duidelijk. Maar b.v: K+19%van K=K+ 0,19K=(1+0,19)K=1,19K en als je terug wilt moet je delen door 1,19. kn vrijdag 27 juli 2012
kn vrijdag 27 juli 2012
©2001-2024 WisFaq