\require{AMSmath} Exponentiële vergelijking Hoe los je de volgende vergelijking op: 2^2x - 9*2^x + 8 = 0 Volgens mij heeft het de vorm van een VKV. Alvast bedankt. Ringo Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 januari 2003 Antwoord Schrijf de vergelijking eens zo: (2x)2-9·2x+8=0 Zie je je VKV? (ik wel ) WvR zondag 19 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de volgende vergelijking op: 2^2x - 9*2^x + 8 = 0 Volgens mij heeft het de vorm van een VKV. Alvast bedankt. Ringo Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 januari 2003
Ringo Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 januari 2003
Schrijf de vergelijking eens zo: (2x)2-9·2x+8=0 Zie je je VKV? (ik wel ) WvR zondag 19 januari 2003
WvR zondag 19 januari 2003
©2001-2024 WisFaq