\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67908 Re: Oplossen vergelijking In mijn antwoordenboek staat: x=4 of x=-4 of x=-√2 of x=√2Ik wil alleen graag weten hoe je daaraan komt. stan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 24 juni 2012 Antwoord y2-18y+32=0(y-2)(y-16)=0y=2 of y=16x2=2 of x2=16x=-√2 of x=√2 of x=-4 of x=4 WvR zondag 24 juni 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In mijn antwoordenboek staat: x=4 of x=-4 of x=-√2 of x=√2Ik wil alleen graag weten hoe je daaraan komt. stan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 24 juni 2012
stan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 24 juni 2012
y2-18y+32=0(y-2)(y-16)=0y=2 of y=16x2=2 of x2=16x=-√2 of x=√2 of x=-4 of x=4 WvR zondag 24 juni 2012
WvR zondag 24 juni 2012
©2001-2024 WisFaq