Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Bereken a

Ik zie in de volgende opgave niet wat vector w is?

Ten opzichte van een orthonormale basis {e1,e2}zijn gegeven de vectoren v=(1,2)+L((a+2),3)

a bereken a zo, dat v en w evenwijdig zijn
b Bereken a zo, dat |v|=|w|

Kan iemand me helpen bij deze opgave?

bouddo
Leerling mbo - zaterdag 23 juni 2012

Antwoord

Het lijkt me voor de uitwerking van de opgave niet erg belangrijk wat w is.
Dus kies bijvoorbeeld w=(3,-5)+M(5,21).

hk
zaterdag 23 juni 2012

©2001-2024 WisFaq