\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 8878 Re: Hoogte berekenen van een driehoek ...en wat is dan de hoogte van driehoek ABC AB=40 AC=30 en BC=50 Lars Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 juni 2012 Antwoord Als je de hoogtelijn op BC bedoeld dan is de lengte 10 keer zo groot als in de vraag waar dit een reactie op is. De hoogtelijn is 24. WvR zondag 17 juni 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
...en wat is dan de hoogte van driehoek ABC AB=40 AC=30 en BC=50 Lars Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 juni 2012
Lars Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 juni 2012
Als je de hoogtelijn op BC bedoeld dan is de lengte 10 keer zo groot als in de vraag waar dit een reactie op is. De hoogtelijn is 24. WvR zondag 17 juni 2012
WvR zondag 17 juni 2012
©2001-2024 WisFaq