\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66014 Re: Twee logaritmen vermenigvuldigen maar zou deze uitwerking misschien toch volledig uitgeschreven kunnen worden? Alvast bedankt R. Student hbo - zondag 17 juni 2012 Antwoord Hallo 5log 8 = (2log 8)/(2log 5) = 3/(2log 5) Zo ook : 5log 4 = (2log 4)/(2log 5) = 2/(2log 5) Het product is dus : 3/(2log 5).2/(2log 5) = 6/(2log 5)2 LL maandag 18 juni 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maar zou deze uitwerking misschien toch volledig uitgeschreven kunnen worden? Alvast bedankt R. Student hbo - zondag 17 juni 2012
R. Student hbo - zondag 17 juni 2012
Hallo 5log 8 = (2log 8)/(2log 5) = 3/(2log 5) Zo ook : 5log 4 = (2log 4)/(2log 5) = 2/(2log 5) Het product is dus : 3/(2log 5).2/(2log 5) = 6/(2log 5)2 LL maandag 18 juni 2012
LL maandag 18 juni 2012
©2001-2024 WisFaq