\require{AMSmath} Oppervlakte in poolcoördinaten berekenen zonder formule Het gebied in poolcoördinaten wordt gegeven door: D: 1rR -apFap R1 en 0a1 Moet ik om de oppervlakte van D te berekenen Een dubbele integraal met als formule r*F dr dF nemen? Lotte Student universiteit België - vrijdag 1 juni 2012 Antwoord Beste Lotte, Bijna: dxdy gaat over in rdrdq, er komt dus enkel een r in de integrand: $$\int_{-a\pi}^{a\pi} \int_1^R r\,\mbox{d}r\,\mbox{d}\theta$$mvg, Tom td zaterdag 2 juni 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het gebied in poolcoördinaten wordt gegeven door: D: 1rR -apFap R1 en 0a1 Moet ik om de oppervlakte van D te berekenen Een dubbele integraal met als formule r*F dr dF nemen? Lotte Student universiteit België - vrijdag 1 juni 2012
Lotte Student universiteit België - vrijdag 1 juni 2012
Beste Lotte, Bijna: dxdy gaat over in rdrdq, er komt dus enkel een r in de integrand: $$\int_{-a\pi}^{a\pi} \int_1^R r\,\mbox{d}r\,\mbox{d}\theta$$mvg, Tom td zaterdag 2 juni 2012
td zaterdag 2 juni 2012
©2001-2024 WisFaq