\require{AMSmath} Formules zonder haakjes schrijven Hallo,Hoe moet je deze formules zonder haakjes schrijven?1. k=3f(4f-2)2. p=12-(3t+5)3. u=5g-2(3-2g)4. j=3(b+5)+2(7-b)Sorry dat het er veel zijn maar ik heb er morgen eenrepetitie over!Groetjes Tessa. Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 mei 2012 Antwoord De antwoorden zijn:1. k=12f2-6f2. p=12-3t-5 en dan p=7-3t3. u=5g-6+4g en dan u=9g-64. j=3b+15+14-2b en dan j=b+29Kijk maar 's goed, het is een kwestie van 'haakjes wegwerken' en 'gelijksoortige termen samen nemen'. Meer moet het niet zijn.Lukt dat zo? WvR maandag 28 mei 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Hoe moet je deze formules zonder haakjes schrijven?1. k=3f(4f-2)2. p=12-(3t+5)3. u=5g-2(3-2g)4. j=3(b+5)+2(7-b)Sorry dat het er veel zijn maar ik heb er morgen eenrepetitie over!Groetjes Tessa. Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 mei 2012
Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 mei 2012
De antwoorden zijn:1. k=12f2-6f2. p=12-3t-5 en dan p=7-3t3. u=5g-6+4g en dan u=9g-64. j=3b+15+14-2b en dan j=b+29Kijk maar 's goed, het is een kwestie van 'haakjes wegwerken' en 'gelijksoortige termen samen nemen'. Meer moet het niet zijn.Lukt dat zo? WvR maandag 28 mei 2012
WvR maandag 28 mei 2012
©2001-2025 WisFaq