\require{AMSmath} Variabelen vrijmaken Hoe druk ik d uit in a zoals hier: 10a-5d=-15 Kendri Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 mei 2012 Antwoord Het is een kwestie van oplossen! 10a-5d=-15 -5d=-10a-15 5d=10a+15 d=2a+3 Dat moet het zijn. WvR zaterdag 19 mei 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe druk ik d uit in a zoals hier: 10a-5d=-15 Kendri Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 mei 2012
Kendri Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 mei 2012
Het is een kwestie van oplossen! 10a-5d=-15 -5d=-10a-15 5d=10a+15 d=2a+3 Dat moet het zijn. WvR zaterdag 19 mei 2012
WvR zaterdag 19 mei 2012
©2001-2024 WisFaq