\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67596 Re: Vergelijking met natuurlijke logaritmen Bedankt! Dat volg ik nog, dus dan krijg je: (x-1)/(x+1) = e Maar nu loop ik weer vast... het klinkt misschien dom, maar hoe kan je hier x uit oplossen? Matthi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 mei 2012 Antwoord Matthijs, Als a/b=e dan is a=be. kn donderdag 17 mei 2012 Re: Re: Vergelijking met natuurlijke logaritmen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt! Dat volg ik nog, dus dan krijg je: (x-1)/(x+1) = e Maar nu loop ik weer vast... het klinkt misschien dom, maar hoe kan je hier x uit oplossen? Matthi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 mei 2012
Matthi Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 mei 2012
Matthijs, Als a/b=e dan is a=be. kn donderdag 17 mei 2012
kn donderdag 17 mei 2012
©2001-2024 WisFaq