\require{AMSmath} Eigenschappen van logaritmen Kan iemand mij uitleggen waarom de volgende eigenschap waar is:ggloga=a bouddo Leerling mbo - zondag 6 mei 2012 Antwoord Hallo glog a = p Û gp = a In woorden : glog a (p dus) is de exponent die je boven g moet zetten om a te bekomen. En dat staat er dus ... LL zondag 6 mei 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij uitleggen waarom de volgende eigenschap waar is:ggloga=a bouddo Leerling mbo - zondag 6 mei 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 6 mei 2012
Hallo glog a = p Û gp = a In woorden : glog a (p dus) is de exponent die je boven g moet zetten om a te bekomen. En dat staat er dus ... LL zondag 6 mei 2012
LL zondag 6 mei 2012
©2001-2024 WisFaq