\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67436 Re: Machten en exponenten ik snap het niet echt.en we moeten het met onze rekenmachine doen.iets invoeren bij y1 en y2, maar ik weet niet wat. yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012 Antwoord Y1=20*1.07^(X+1)-20*1.07^XY2=5Dan CALC en Intersect en aflezen... WvR maandag 23 april 2012 Re: Re: Machten en exponenten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap het niet echt.en we moeten het met onze rekenmachine doen.iets invoeren bij y1 en y2, maar ik weet niet wat. yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012
Y1=20*1.07^(X+1)-20*1.07^XY2=5Dan CALC en Intersect en aflezen... WvR maandag 23 april 2012
WvR maandag 23 april 2012
©2001-2024 WisFaq