\require{AMSmath} Machten en exponenten Formule: W=4,51m0,88m=massa in kg W=water in literStel formule op van benodigde hoeveelheid drinkwater W in liters per dag voor een zoogdier van m kg.Ik snap echt niet hoe ik dit moet oplossen en ik heb hier een toets over! yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012 Antwoord Ik weet niet precies wat je wilt oplossen. Je geeft zelf een formule waarin het verband beschreven wordt tussen W en m. Dus wat wil je nog meer dan? WvR maandag 23 april 2012 Re: Machten en exponenten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Formule: W=4,51m0,88m=massa in kg W=water in literStel formule op van benodigde hoeveelheid drinkwater W in liters per dag voor een zoogdier van m kg.Ik snap echt niet hoe ik dit moet oplossen en ik heb hier een toets over! yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 april 2012
Ik weet niet precies wat je wilt oplossen. Je geeft zelf een formule waarin het verband beschreven wordt tussen W en m. Dus wat wil je nog meer dan? WvR maandag 23 april 2012
WvR maandag 23 april 2012
©2001-2024 WisFaq