\require{AMSmath} Machten en exponenten en formules Schrijf de formule in de vorm van y = axny = 5/x3·2$\sqrt{x}$ yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012 Antwoord We doen 's wat:$\large y = \frac{5}{{x^3 }} \cdot 2\sqrt x = 5 \cdot x^{ - 3} \cdot 2 \cdot x^{\frac{1}{2}} = 10 \cdot x^{ - 2\frac{1}{2}}$Helpt dat?Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 22 april 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Schrijf de formule in de vorm van y = axny = 5/x3·2$\sqrt{x}$ yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
We doen 's wat:$\large y = \frac{5}{{x^3 }} \cdot 2\sqrt x = 5 \cdot x^{ - 3} \cdot 2 \cdot x^{\frac{1}{2}} = 10 \cdot x^{ - 2\frac{1}{2}}$Helpt dat?Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zondag 22 april 2012
WvR zondag 22 april 2012
©2001-2024 WisFaq