\require{AMSmath} Formules en hogermachtswortels W = ad4W = 13,5 liter en d=5 cmW in liters en d (diameter) in cmBereken a. yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012 Antwoord Op dezelfde manier als Machten en exponenten en formules. Vul in wat je weet en los de vergelijking op: 13,5 = a·54 13,5 = a·625 a=$\frac{13,5}{625}$=0,0216 Meer moet niet zijn. WvR zondag 22 april 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
W = ad4W = 13,5 liter en d=5 cmW in liters en d (diameter) in cmBereken a. yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
yal Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 april 2012
Op dezelfde manier als Machten en exponenten en formules. Vul in wat je weet en los de vergelijking op: 13,5 = a·54 13,5 = a·625 a=$\frac{13,5}{625}$=0,0216 Meer moet niet zijn. WvR zondag 22 april 2012
WvR zondag 22 april 2012
©2001-2024 WisFaq