\require{AMSmath} Ik wil vOUT berekenen Hallo,vOUT=RS*K/2*((vIN-vOUT)-VT)^2Ik wil vOUT berekenen maar deze komt zelf terug in de vergelijking.Ik bekom door een wortel te berekenen via de discriminant(K/2*RS*(2*(vIN-VT)-1)+sqrt((K/2*RS*(2*(vIN-VT)-1))^2-(K^2*RS^2*(vIN-VT)^2)))/K*RS)maar deze blijkt niet juist te zijn.K,RS,vIN en VT zijn constanten.Wat gegeven is zijn iDS =K/2*((vIN-vOUT)-VT)^2en vOUT = iDS*RSiDS=0 wanneer vIN=VTdank bij voorbaat Marlo Student universiteit - vrijdag 13 april 2012 Antwoord Bedoel je dit?$v_{out} = R_S \cdot \Large \frac{K}{{2\left( {\left( {v_{in} - v_{out} } \right) - v_T } \right)^2 }}$In dat geval zul je een derdegraadsvergelijking moeten oplossen! Dat kan wel, maar dat lijkt me niet bedoeling? WvR vrijdag 13 april 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,vOUT=RS*K/2*((vIN-vOUT)-VT)^2Ik wil vOUT berekenen maar deze komt zelf terug in de vergelijking.Ik bekom door een wortel te berekenen via de discriminant(K/2*RS*(2*(vIN-VT)-1)+sqrt((K/2*RS*(2*(vIN-VT)-1))^2-(K^2*RS^2*(vIN-VT)^2)))/K*RS)maar deze blijkt niet juist te zijn.K,RS,vIN en VT zijn constanten.Wat gegeven is zijn iDS =K/2*((vIN-vOUT)-VT)^2en vOUT = iDS*RSiDS=0 wanneer vIN=VTdank bij voorbaat Marlo Student universiteit - vrijdag 13 april 2012
Marlo Student universiteit - vrijdag 13 april 2012
Bedoel je dit?$v_{out} = R_S \cdot \Large \frac{K}{{2\left( {\left( {v_{in} - v_{out} } \right) - v_T } \right)^2 }}$In dat geval zul je een derdegraadsvergelijking moeten oplossen! Dat kan wel, maar dat lijkt me niet bedoeling? WvR vrijdag 13 april 2012
WvR vrijdag 13 april 2012
©2001-2024 WisFaq