\require{AMSmath} Oplossen van een ongelijkheid Los ik de volgende functie zo goed op? gegegven de functie:f(x)=100x2(x-20)2 los op f(x)100 100x2(x-20)2=100 links en rechts delen door 100 geeft: x2(x-20)2=1 x2=1 of (x-20)2=1 x=1 of x=-1 of x=21 bouddo Leerling mbo - maandag 2 april 2012 Antwoord Bouddou, Neen,dat is onzin.Uit (x(x-20)21 volgt dat x(x-20)1 of x(x-20)-1. kn maandag 2 april 2012 Re: Oplossen van een ongelijkheid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los ik de volgende functie zo goed op? gegegven de functie:f(x)=100x2(x-20)2 los op f(x)100 100x2(x-20)2=100 links en rechts delen door 100 geeft: x2(x-20)2=1 x2=1 of (x-20)2=1 x=1 of x=-1 of x=21 bouddo Leerling mbo - maandag 2 april 2012
bouddo Leerling mbo - maandag 2 april 2012
Bouddou, Neen,dat is onzin.Uit (x(x-20)21 volgt dat x(x-20)1 of x(x-20)-1. kn maandag 2 april 2012
kn maandag 2 april 2012
©2001-2024 WisFaq