\require{AMSmath} Vergelijking oplossen (20-?)/2=20(?+5)+115uitkomst van? is -10Welke stappen zijn hiervoor gebruikt om tot het antwoord te komen? Saar Student hbo - dinsdag 20 maart 2012 Antwoord $\begin{array}{l} \frac{{20 - x}}{2} = 20\left( {x + 5} \right) + 115 \\ 20 - x = 40\left( {x + 5} \right) + 230 \\ 20 - x = 40x + 200 + 230 \\ 20 = 41x + 430 \\ 41x = - 410 \\ x = - 10 \\ \end{array}$ WvR dinsdag 20 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(20-?)/2=20(?+5)+115uitkomst van? is -10Welke stappen zijn hiervoor gebruikt om tot het antwoord te komen? Saar Student hbo - dinsdag 20 maart 2012
Saar Student hbo - dinsdag 20 maart 2012
$\begin{array}{l} \frac{{20 - x}}{2} = 20\left( {x + 5} \right) + 115 \\ 20 - x = 40\left( {x + 5} \right) + 230 \\ 20 - x = 40x + 200 + 230 \\ 20 = 41x + 430 \\ 41x = - 410 \\ x = - 10 \\ \end{array}$ WvR dinsdag 20 maart 2012
WvR dinsdag 20 maart 2012
©2001-2024 WisFaq