\require{AMSmath} Logistische groei hoe los je dy/dx = ky op? Jelle 3de graad ASO - maandag 19 maart 2012 Antwoord Door de variabelen te scheiden! Schrijf eerst dy/y = k.dx en integreer nu aan beide kanten. Links krijg je ln|y| en rechts mag jij dan aanvullen. MBL maandag 19 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je dy/dx = ky op? Jelle 3de graad ASO - maandag 19 maart 2012
Jelle 3de graad ASO - maandag 19 maart 2012
Door de variabelen te scheiden! Schrijf eerst dy/y = k.dx en integreer nu aan beide kanten. Links krijg je ln|y| en rechts mag jij dan aanvullen. MBL maandag 19 maart 2012
MBL maandag 19 maart 2012
©2001-2024 WisFaq