\require{AMSmath} Cos4a=1/8(3+4·cos2a+cos4a)? laat zien dat (cos(A))^4 = (1/8)(3+4cos2A+cos4A) heb van alles gebrobeerd maar kom hier niet op je vervangt het eerst door (.5(1+cos2A))2 maar dan???? alvast bedankt, gert gert Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 januari 2003 Antwoord Je begon goed met de formule . Maar er geldt ook . Als je beide formules toepast krijg je jr vrijdag 17 januari 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
laat zien dat (cos(A))^4 = (1/8)(3+4cos2A+cos4A) heb van alles gebrobeerd maar kom hier niet op je vervangt het eerst door (.5(1+cos2A))2 maar dan???? alvast bedankt, gert gert Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 januari 2003
gert Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 januari 2003
Je begon goed met de formule . Maar er geldt ook . Als je beide formules toepast krijg je jr vrijdag 17 januari 2003
jr vrijdag 17 januari 2003
©2001-2025 WisFaq