\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67116 Re: Bereken de coordinaten van P Ja alleen ik heb een teken fout had ik het suplement van tangens tan(45°) moeten nemen? want ik heb f'(x)=-1 1-1/√x=-1 x=1/4 P f1/4=-1/4 het antwoord geeft nl 1/4,-3/4 bouddo Leerling mbo - vrijdag 9 maart 2012 Antwoord f(1/4)=-3/4 en niet -1/4. Dan klopt het verder wel. WvR vrijdag 9 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja alleen ik heb een teken fout had ik het suplement van tangens tan(45°) moeten nemen? want ik heb f'(x)=-1 1-1/√x=-1 x=1/4 P f1/4=-1/4 het antwoord geeft nl 1/4,-3/4 bouddo Leerling mbo - vrijdag 9 maart 2012
bouddo Leerling mbo - vrijdag 9 maart 2012
f(1/4)=-3/4 en niet -1/4. Dan klopt het verder wel. WvR vrijdag 9 maart 2012
WvR vrijdag 9 maart 2012
©2001-2024 WisFaq