\require{AMSmath} Vergelijking oplossen De volgende vergelijking lijkt makkelijk maar toch loop ik vast:x2,5=32x2,5=25en nu weet ik het niet meer wat erg bouddo Leerling mbo - donderdag 8 maart 2012 Antwoord De tegengestelde bewerking van 'tot de macht p' is 'tot de macht $\frac{1}{p}$'. Dus je krijgt zoiets als:$x = \left( {2^5 } \right)^{\frac{2}{5}} = 2^2 = 4$Snapje? WvR donderdag 8 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De volgende vergelijking lijkt makkelijk maar toch loop ik vast:x2,5=32x2,5=25en nu weet ik het niet meer wat erg bouddo Leerling mbo - donderdag 8 maart 2012
bouddo Leerling mbo - donderdag 8 maart 2012
De tegengestelde bewerking van 'tot de macht p' is 'tot de macht $\frac{1}{p}$'. Dus je krijgt zoiets als:$x = \left( {2^5 } \right)^{\frac{2}{5}} = 2^2 = 4$Snapje? WvR donderdag 8 maart 2012
WvR donderdag 8 maart 2012
©2001-2024 WisFaq