\require{AMSmath} Bereken de integraal Ik blijf het lastig vinden maar kan iemand me helpen bij het berekenen van de volgende integraal òvan p/4 tot p/3 cosxdx/sin3x ik weet echt niet wat het beste is om te doen sutitutie lukt niet en ik kan m ook niuet vereen voudigen met goniometrische formules bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012 Antwoord Een hint dan maar? $ \int {\frac{{\cos x}}{{\sin ^3 x}}\,dx = \int {\cos x \cdot \left( {\sin x} \right)^{ - 3} } } dx = \int {\left( {\sin x} \right)^{ - 3} \cdot \cos x} \,dx = \int {\left( {\sin x} \right)^{ - 3} d(\sin x)} $ Zie ook 2. Substitutiemethode WvR zondag 4 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik blijf het lastig vinden maar kan iemand me helpen bij het berekenen van de volgende integraal òvan p/4 tot p/3 cosxdx/sin3x ik weet echt niet wat het beste is om te doen sutitutie lukt niet en ik kan m ook niuet vereen voudigen met goniometrische formules bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
Een hint dan maar? $ \int {\frac{{\cos x}}{{\sin ^3 x}}\,dx = \int {\cos x \cdot \left( {\sin x} \right)^{ - 3} } } dx = \int {\left( {\sin x} \right)^{ - 3} \cdot \cos x} \,dx = \int {\left( {\sin x} \right)^{ - 3} d(\sin x)} $ Zie ook 2. Substitutiemethode WvR zondag 4 maart 2012
WvR zondag 4 maart 2012
©2001-2024 WisFaq