\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67058 Re: Toon aan Van de lineaire functie ax maar dan heb ik de regel nog niet aangetoond. bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012 Antwoord Nee dat klopt. Je mag zelf ook wel iets doen en meedenken$\begin{array}{l} \int\limits_0^p {q\,dx = \left[ {qx} \right]_0^p } = qp - q \cdot 0 = pq \\ \int\limits_0^q {p\,dx = \left[ {px} \right]_0^q = pq - p \cdot 0 = pq} \\ \end{array}$...en dat is toch wel te doen toch? WvR zondag 4 maart 2012 Re: Re: Toon aan ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van de lineaire functie ax maar dan heb ik de regel nog niet aangetoond. bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 4 maart 2012
Nee dat klopt. Je mag zelf ook wel iets doen en meedenken$\begin{array}{l} \int\limits_0^p {q\,dx = \left[ {qx} \right]_0^p } = qp - q \cdot 0 = pq \\ \int\limits_0^q {p\,dx = \left[ {px} \right]_0^q = pq - p \cdot 0 = pq} \\ \end{array}$...en dat is toch wel te doen toch? WvR zondag 4 maart 2012
WvR zondag 4 maart 2012
©2001-2024 WisFaq