\require{AMSmath} Analyse goniometrische vergelijkingen Hoe los je deze vergelijkingen op?6 cos 2x + sin 2x = 16 cos 2x + sin 2x = 0 Sara 3de graad ASO - zaterdag 3 maart 2012 Antwoord 6cos(u)+sin(u)=$\sqrt{ }$(37)·cos(u-bgtan(1/6)). hk zondag 4 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze vergelijkingen op?6 cos 2x + sin 2x = 16 cos 2x + sin 2x = 0 Sara 3de graad ASO - zaterdag 3 maart 2012
Sara 3de graad ASO - zaterdag 3 maart 2012
6cos(u)+sin(u)=$\sqrt{ }$(37)·cos(u-bgtan(1/6)). hk zondag 4 maart 2012
hk zondag 4 maart 2012
©2001-2024 WisFaq