\require{AMSmath} Bepaal functie f Ik kan bij de volgende integraal f niet bepalen omdat ik vast loop op het bepalen van de primitieve:Kunt u me mischien op weg helpen?Bepaal f: ò-x tot x (t2)dt/(1+t3) Bouddo Leerling mbo - zaterdag 3 maart 2012 Antwoord Ga na dat:$\int {\frac{{t^2 }}{{1 + t^3 }}dt = \frac{1}{3}\ln \left( {t^3 + 1} \right)} + C$Zie eventueel 2. Substitutiemethode WvR zaterdag 3 maart 2012 Re: Bepaal functie f Re: Bepaal functie f ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kan bij de volgende integraal f niet bepalen omdat ik vast loop op het bepalen van de primitieve:Kunt u me mischien op weg helpen?Bepaal f: ò-x tot x (t2)dt/(1+t3) Bouddo Leerling mbo - zaterdag 3 maart 2012
Bouddo Leerling mbo - zaterdag 3 maart 2012
Ga na dat:$\int {\frac{{t^2 }}{{1 + t^3 }}dt = \frac{1}{3}\ln \left( {t^3 + 1} \right)} + C$Zie eventueel 2. Substitutiemethode WvR zaterdag 3 maart 2012
WvR zaterdag 3 maart 2012
©2001-2024 WisFaq