Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 66978 

Re: Dichtheid en massa

Dag Hans,
Ik heb het water op 1000 gram genomen als massa en de tweede vgl. is dan:
1000*I+m=0,520
1030*I+m=0,532
0,532-1030I=0,520-1000I
Waaruit: I= 0,012/30=0,0004 m3 of 0,4dm3
NU is: 1030*(0,0004)+m=0,532 of m= 0,12kgr of 120 gram.
I= 0,4 dm3 en m=120 gram...
Zit mijn jasje goed, Hans ??Of zit het niet goed ?
Sorry voor al de last die ik U berokken.Toch fijn dat ik zo goed kan samenwerken met Wisfaq en zijn medewerkers..
Groetjes,
Rik

Rik Le
Iets anders - woensdag 22 februari 2012

Antwoord

Een klein gedichtje tot besluit:

't Jasje zit als gegoten
't is voorwaar een wonder.
Weer een opgave afgesloten.
Drink vooral niet te veel melk: water is gezonder.

hk
woensdag 22 februari 2012

©2001-2024 WisFaq