\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66942 Re: Lineare functie? a) hoezo moet ik het t door 7 vervangen b) hoezo moet ik t door 10, 25 vervangen EN in mijn antwoorden boekje stond: a) t = 6 b) t - 9,25 yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 februari 2012 Antwoord Inderdaad, mijn excuses, maar ik was ervan uitgegaan dat 1 maart overeenkomt met t=1 in plaats van t=0. Daardoor is je eerste vergelijking (met 274,75) ook juist Op 7 maart is dus t = 6 En op 10 maart is t = 9 Het tijdstip (18 uur) is 6 uur (= 0,25 dag) later vandaar dus de 9,25 Ok? LL woensdag 15 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
a) hoezo moet ik het t door 7 vervangen b) hoezo moet ik t door 10, 25 vervangen EN in mijn antwoorden boekje stond: a) t = 6 b) t - 9,25 yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 februari 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 februari 2012
Inderdaad, mijn excuses, maar ik was ervan uitgegaan dat 1 maart overeenkomt met t=1 in plaats van t=0. Daardoor is je eerste vergelijking (met 274,75) ook juist Op 7 maart is dus t = 6 En op 10 maart is t = 9 Het tijdstip (18 uur) is 6 uur (= 0,25 dag) later vandaar dus de 9,25 Ok? LL woensdag 15 februari 2012
LL woensdag 15 februari 2012
©2001-2024 WisFaq