\require{AMSmath} Bepaal f Goedemiddag, Ik krijg de volgende integraal niet goed opglost of vergeet een bepaalde factor het antwoord geeft een verschil van 1/4 en ik heb deze factor niet: Bepaal f: gegeven: $\int{}$van 0 tot x(t·e2t2)dt=$\int{}$van 0 tot x t ·($\int{}$e2t2)=[t·e2t2] van 0 tot=xe2x^2-e0=e(x^{2x2}-1) het modelantwoord geeft 1/4{e^(2x2)-1} Bouddo Leerling mbo - vrijdag 10 februari 2012 Antwoord Bouddou, Als F(x)=exp(2t2), dan is F'(x)=4texp(2t2).Daarom 1/4 er voor. kn vrijdag 10 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag, Ik krijg de volgende integraal niet goed opglost of vergeet een bepaalde factor het antwoord geeft een verschil van 1/4 en ik heb deze factor niet: Bepaal f: gegeven: $\int{}$van 0 tot x(t·e2t2)dt=$\int{}$van 0 tot x t ·($\int{}$e2t2)=[t·e2t2] van 0 tot=xe2x^2-e0=e(x^{2x2}-1) het modelantwoord geeft 1/4{e^(2x2)-1} Bouddo Leerling mbo - vrijdag 10 februari 2012
Bouddo Leerling mbo - vrijdag 10 februari 2012
Bouddou, Als F(x)=exp(2t2), dan is F'(x)=4texp(2t2).Daarom 1/4 er voor. kn vrijdag 10 februari 2012
kn vrijdag 10 februari 2012
©2001-2024 WisFaq