\require{AMSmath} Eerstegraadsfuncties Beste,Zou u me kunnen helpen met volgende vraag:Hoe moet je p(Î) bepalen opdat a en b evenwijdig zou zijn?aÛ3y=-2bÛpx-y=0Alvast bedankt Maarte 2de graad ASO - zondag 5 februari 2012 Antwoord 3y=-2 is een horizontale lijn. Wat moet je nu voor p nemen zodat px-y=0 ook een horizontale lijn voorstelt? WvR zondag 5 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Zou u me kunnen helpen met volgende vraag:Hoe moet je p(Î) bepalen opdat a en b evenwijdig zou zijn?aÛ3y=-2bÛpx-y=0Alvast bedankt Maarte 2de graad ASO - zondag 5 februari 2012
Maarte 2de graad ASO - zondag 5 februari 2012
3y=-2 is een horizontale lijn. Wat moet je nu voor p nemen zodat px-y=0 ook een horizontale lijn voorstelt? WvR zondag 5 februari 2012
WvR zondag 5 februari 2012
©2001-2024 WisFaq