\require{AMSmath} Berekenen van een bepaalde integraal Goedemiddag, Mijn antwoord verschilt dat van het modelantwoord bij de volgende opgave: Berekenò(-5tot10)|x|dx =[-(1/2x2)]-5 tot 0+[(1/2)x2]0 tot10 =(0+25/2)+(50/2-0)=75/2=37.5 in het model antwoord staat 62.5 wat doe ik fout? Bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 februari 2012 Antwoord Beste Bouddou, 102 = 100, niet 50. mvg, Tom td vrijdag 3 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag, Mijn antwoord verschilt dat van het modelantwoord bij de volgende opgave: Berekenò(-5tot10)|x|dx =[-(1/2x2)]-5 tot 0+[(1/2)x2]0 tot10 =(0+25/2)+(50/2-0)=75/2=37.5 in het model antwoord staat 62.5 wat doe ik fout? Bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 februari 2012
Bouddo Leerling mbo - vrijdag 3 februari 2012
Beste Bouddou, 102 = 100, niet 50. mvg, Tom td vrijdag 3 februari 2012
td vrijdag 3 februari 2012
©2001-2024 WisFaq