\require{AMSmath} Klein foutje? goedemorgen Ik heb een minteken teveel bij het bepalen van de volgende integraal INT(cosx e^sinx)dx g(x)=sinx g'(x)=--cosx f=-g'e^g dg/dx=-cosx dx=-dg/cosx invullen geeft: |INT cosx e^sinx (-dg/cosx)=INT-e^sinx=-e^sinx+C In het antwoord staat e^sinx+C ?? Bouddo Leerling mbo - maandag 30 januari 2012 Antwoord Beste Bouddou, De afgeleide van sin(x) is niet -cos(x) maar gewoon cos(x). mvg, Tom td maandag 30 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
goedemorgen Ik heb een minteken teveel bij het bepalen van de volgende integraal INT(cosx e^sinx)dx g(x)=sinx g'(x)=--cosx f=-g'e^g dg/dx=-cosx dx=-dg/cosx invullen geeft: |INT cosx e^sinx (-dg/cosx)=INT-e^sinx=-e^sinx+C In het antwoord staat e^sinx+C ?? Bouddo Leerling mbo - maandag 30 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - maandag 30 januari 2012
Beste Bouddou, De afgeleide van sin(x) is niet -cos(x) maar gewoon cos(x). mvg, Tom td maandag 30 januari 2012
td maandag 30 januari 2012
©2001-2024 WisFaq