\require{AMSmath} Bepaal de integraal Ik kom niet uit de volgende integraal: òdx/Ö(1-2x) stel t=1-2x t'(x)=-2 en u=1/t dx/dt=-2 --- dx=-(1/2)dt ò(1/t)(-1/2)dt =-1/2ò... ik weet niet of ik die - half voor het integraalteken mag halen Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012 Antwoord Dat mag! MBL zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit de volgende integraal: òdx/Ö(1-2x) stel t=1-2x t'(x)=-2 en u=1/t dx/dt=-2 --- dx=-(1/2)dt ò(1/t)(-1/2)dt =-1/2ò... ik weet niet of ik die - half voor het integraalteken mag halen Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Dat mag! MBL zondag 29 januari 2012
MBL zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq