\require{AMSmath} Afgeleide van een breuk Hallo graag zou ik de afgeleide willen weten van -1/x2Met vriendelijke groet Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012 Antwoord Komt ie aan:y=-1/x2y=-x-2y'=-2·-x-3y'=2/x3Zie 2. Exponentenregel WvR zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo graag zou ik de afgeleide willen weten van -1/x2Met vriendelijke groet Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012
Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012
Komt ie aan:y=-1/x2y=-x-2y'=-2·-x-3y'=2/x3Zie 2. Exponentenregel WvR zondag 29 januari 2012
WvR zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq