\require{AMSmath} Bepaal de integraal Ik heb de volgende integraal zo bepaald ik kon 'm niet anders oplossen kan dit beter? ik was namelijk bezig met x3+1 gelijk stellen aan t maar daar schoot ik niks mee op ik kreeg uiteindelijk voor f(x) gewoon f(t) als u begrijpt wat ik bedoel $\int{}$(x3+1)/x dx= $\int{}$(x2+(1/x) dx = 1/3x3+ln|x|+C Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012 Antwoord Helemaal in orde. MBL zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende integraal zo bepaald ik kon 'm niet anders oplossen kan dit beter? ik was namelijk bezig met x3+1 gelijk stellen aan t maar daar schoot ik niks mee op ik kreeg uiteindelijk voor f(x) gewoon f(t) als u begrijpt wat ik bedoel $\int{}$(x3+1)/x dx= $\int{}$(x2+(1/x) dx = 1/3x3+ln|x|+C Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Helemaal in orde. MBL zondag 29 januari 2012
MBL zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq