\require{AMSmath} Op nul herleiden Hallo ik had een vraag betreft de volgende vergelijking waar ik niet helemaal zeker ben of dit de juiste methode is.Ik wil de nulpunten bepalen uit de volgende vergelijking.x3 = y en y3 = xy6 = yy(y5-1)= 0y=0 en y = 1mag dit ? groet Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012 Antwoord x3=y met x=y3 wordt: y9=yy9-y=0y(y8-1)=0y=0 of y=-1 of y=1 WvR zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik had een vraag betreft de volgende vergelijking waar ik niet helemaal zeker ben of dit de juiste methode is.Ik wil de nulpunten bepalen uit de volgende vergelijking.x3 = y en y3 = xy6 = yy(y5-1)= 0y=0 en y = 1mag dit ? groet Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012
Mauric Iets anders - zondag 29 januari 2012
x3=y met x=y3 wordt: y9=yy9-y=0y(y8-1)=0y=0 of y=-1 of y=1 WvR zondag 29 januari 2012
WvR zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq