\require{AMSmath} Bepalen van een integraal Ik moet de volgende integraal bepalen alleen ik heb niet helemaal goed kunt me wijzen waar het verkeerd gaat? ò(1+sin3x)dx g(x)=3x--- g'(x)=3 f=sing+1 dg/dx3-- dx=(1/3)dg dus:ò(sing+1)1/3dg=(1/3)ò(sing+1)dg=(1/3)(-cosg)+x+C=-(1/3)cos3x+x+C In het antwoord staat als uitkomst: (-1/3)cos3x+C ik heb dus een x teveel maar ik weet niet waarom Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012 Antwoord Nee hoor, je antwoord is goed. hk zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende integraal bepalen alleen ik heb niet helemaal goed kunt me wijzen waar het verkeerd gaat? ò(1+sin3x)dx g(x)=3x--- g'(x)=3 f=sing+1 dg/dx3-- dx=(1/3)dg dus:ò(sing+1)1/3dg=(1/3)ò(sing+1)dg=(1/3)(-cosg)+x+C=-(1/3)cos3x+x+C In het antwoord staat als uitkomst: (-1/3)cos3x+C ik heb dus een x teveel maar ik weet niet waarom Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Nee hoor, je antwoord is goed. hk zondag 29 januari 2012
hk zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq