\require{AMSmath} Bepalen van een integraal Ik moet de volgende integraal bepalen hoe doe ik dat t handigst $\int{}$(1+x)2dx Zo $\int{}$(x2+2x+1)dx=1/3x3+x2+x+C Is hier een handigere manier voor? Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012 Antwoord Bouddou, Stel 1+x=t. kn zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende integraal bepalen hoe doe ik dat t handigst $\int{}$(1+x)2dx Zo $\int{}$(x2+2x+1)dx=1/3x3+x2+x+C Is hier een handigere manier voor? Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - zondag 29 januari 2012
Bouddou, Stel 1+x=t. kn zondag 29 januari 2012
kn zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq