\require{AMSmath} Wortelvergelijking 3$\sqrt{x}$+9=6 Kaylei Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 28 januari 2012 Antwoord 3$\sqrt{x}$=-3 $\sqrt{x}$=-1 geen oplossing Lees je een keer de spelregels? WvR zaterdag 28 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3$\sqrt{x}$+9=6 Kaylei Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 28 januari 2012
Kaylei Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 28 januari 2012
3$\sqrt{x}$=-3 $\sqrt{x}$=-1 geen oplossing Lees je een keer de spelregels? WvR zaterdag 28 januari 2012
WvR zaterdag 28 januari 2012
©2001-2024 WisFaq