\require{AMSmath} Formules omvormen Kan u me helpen a.u.b, ik begrijp het principe maar ik heb moeite met deze twee. MvgA=(b²+b)·h/2 omvormen naar b.s=v·t+1/2a·t2 omvormen naar a. Thib. 2de graad ASO - zaterdag 28 januari 2012 Antwoord Hallo Thibaut, Ik help je op weg. De eerste opgave: (b2+b) = 2A/h (b+1/2)2 - 1/4 = 2A/h (b+1/2)2 = ..... (b+1/2) = ..... b = ...... Tweede opgave: Ik denk dat je bedoelt: s = v×t + 1/2a×t2 1/2a×t2 = s - v×t a×t2 = ..... a = ..... Lukt het hiermee? GHvD zaterdag 28 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan u me helpen a.u.b, ik begrijp het principe maar ik heb moeite met deze twee. MvgA=(b²+b)·h/2 omvormen naar b.s=v·t+1/2a·t2 omvormen naar a. Thib. 2de graad ASO - zaterdag 28 januari 2012
Thib. 2de graad ASO - zaterdag 28 januari 2012
Hallo Thibaut, Ik help je op weg. De eerste opgave: (b2+b) = 2A/h (b+1/2)2 - 1/4 = 2A/h (b+1/2)2 = ..... (b+1/2) = ..... b = ...... Tweede opgave: Ik denk dat je bedoelt: s = v×t + 1/2a×t2 1/2a×t2 = s - v×t a×t2 = ..... a = ..... Lukt het hiermee? GHvD zaterdag 28 januari 2012
GHvD zaterdag 28 januari 2012
©2001-2024 WisFaq