\require{AMSmath} De straal van 22500 ha Wat is de straal van 22500 hektaren? christ Student universiteit - vrijdag 27 januari 2012 Antwoord 1 ha = 10.000 mēDus de oppervlakte is 225.000.000 mē$\pi$rē=225.000.000 mēr $\approx$ 8463 m. WvR zondag 29 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de straal van 22500 hektaren? christ Student universiteit - vrijdag 27 januari 2012
christ Student universiteit - vrijdag 27 januari 2012
1 ha = 10.000 mēDus de oppervlakte is 225.000.000 mē$\pi$rē=225.000.000 mēr $\approx$ 8463 m. WvR zondag 29 januari 2012
WvR zondag 29 januari 2012
©2001-2024 WisFaq