\require{AMSmath} Bepaal van de primitieve als de grafiek door een punt gaat Ik moet de primitieve bepalen waarvan de grafiek door (-1,0) gaat.f(x)=3x4-x2F(x)=3/5x5-1/3x3+CHoe kom ik nu aan C? Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012 Antwoord Als je F(-1) uitrekent dan zou daar 0 uit moeten komen. WvR woensdag 25 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de primitieve bepalen waarvan de grafiek door (-1,0) gaat.f(x)=3x4-x2F(x)=3/5x5-1/3x3+CHoe kom ik nu aan C? Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
Als je F(-1) uitrekent dan zou daar 0 uit moeten komen. WvR woensdag 25 januari 2012
WvR woensdag 25 januari 2012
©2001-2024 WisFaq