\require{AMSmath} Variabelen berekenen Goedemiddag,Ik kom niet uit het volgende vraagstuk:f(x)=px3+qx2+rVoor x=2 bereikt deze functie een extreme waarde van f(2)=1 de grafiek van f gaat door (1,0)Bereken de waarden van p, q en r Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012 Antwoord Neem de afgeleide en stel f'(2) = 0.Combineer dit met f(2) = 1 en f(1) = 0. MBL woensdag 25 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag,Ik kom niet uit het volgende vraagstuk:f(x)=px3+qx2+rVoor x=2 bereikt deze functie een extreme waarde van f(2)=1 de grafiek van f gaat door (1,0)Bereken de waarden van p, q en r Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
Neem de afgeleide en stel f'(2) = 0.Combineer dit met f(2) = 1 en f(1) = 0. MBL woensdag 25 januari 2012
MBL woensdag 25 januari 2012
©2001-2024 WisFaq