\require{AMSmath} Teken van een grafiek met e als grondtal Ik moet de grafiek tekenen van f(x)=2xe^(x2-1) ik zie op de Gr dan dat f(0) niet 0 is maar als ik toch 2·0·e^(0-1) is toch gewoon 0 of zie ik dat verkeerd? Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012 Antwoord f(0) = 0. Verkeerd ingetikt misschien? Haakjes geplaatst? MBL woensdag 25 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de grafiek tekenen van f(x)=2xe^(x2-1) ik zie op de Gr dan dat f(0) niet 0 is maar als ik toch 2·0·e^(0-1) is toch gewoon 0 of zie ik dat verkeerd? Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - woensdag 25 januari 2012
f(0) = 0. Verkeerd ingetikt misschien? Haakjes geplaatst? MBL woensdag 25 januari 2012
MBL woensdag 25 januari 2012
©2001-2024 WisFaq