\require{AMSmath} Minimumwaarde berekenen Goedemiddag, Ik moet een bepaalde minimumwaarde berekenen maar weet niet wat ze hier mee bedoelen: Gegeven de functie f(x)=x2-3x+3 Gevraagd: bereken de minimumwaarde van f(2a)-f(a) Bouddo Leerling mbo - dinsdag 24 januari 2012 Antwoord Vul maar 's in: $ f(2a) - f(a) = \left( {2a} \right)^2 - 3 \cdot 2a + 3 - \left( {a^2 - 3a + 3} \right) = 3a^2 - 3a $ Bereken a zodat 3a2-3a minimaal is en vul in. WvR dinsdag 24 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag, Ik moet een bepaalde minimumwaarde berekenen maar weet niet wat ze hier mee bedoelen: Gegeven de functie f(x)=x2-3x+3 Gevraagd: bereken de minimumwaarde van f(2a)-f(a) Bouddo Leerling mbo - dinsdag 24 januari 2012
Bouddo Leerling mbo - dinsdag 24 januari 2012
Vul maar 's in: $ f(2a) - f(a) = \left( {2a} \right)^2 - 3 \cdot 2a + 3 - \left( {a^2 - 3a + 3} \right) = 3a^2 - 3a $ Bereken a zodat 3a2-3a minimaal is en vul in. WvR dinsdag 24 januari 2012
WvR dinsdag 24 januari 2012
©2001-2024 WisFaq