\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 3079 Re: De naald van Buffon Wat ik weet dat als de lengte van je naald gelijk is aan de afstand tussen de rechten, dan is de kans dat je naald op een van de rechten ligt $\Large\frac{2}{\pi}$ Emile 3de graad ASO - vrijdag 20 januari 2012 Antwoord Dat zou zomaar kunnen! WvR vrijdag 20 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat ik weet dat als de lengte van je naald gelijk is aan de afstand tussen de rechten, dan is de kans dat je naald op een van de rechten ligt $\Large\frac{2}{\pi}$ Emile 3de graad ASO - vrijdag 20 januari 2012
Emile 3de graad ASO - vrijdag 20 januari 2012
Dat zou zomaar kunnen! WvR vrijdag 20 januari 2012
WvR vrijdag 20 januari 2012
©2001-2024 WisFaq