Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Tekenen en onderzoek van de grafiek sinx-cosx met de Gr

Goedendag,

Als ik de functie;

f(x)=sinx-cosx wil tekenen op mijn Gr dan krijg ik de
f=grafiek niet goed ik krijg een constante lijn onder
de xas (dit klopt natuurlijk niet)
Ik heb m zo ingevoerd :
Y=sinx-cosx
Table xmin: 0
xmax:2pi
xscl:1
Ymin:-2
Ymax:2
yscl:1

Als ik zoom trig doe dan krijg ik m wel goed alleen
niet op [0,2pi] maar op [-pi,pi]

Maar de bedoeling was om m op [0,2pi] te tekenen kunt
u me zeggen hoe ik dit moet doen bij window en waarom

Ik heb een TI-83

Bouddo
Leerling mbo - donderdag 19 januari 2012

Antwoord

Kijk eens onder het knopje Mode.
Op de derde regel: Staat ie soms op Degree?
Zet hem dan op Radian.
Kies dan bij Window het interval [0;2pi]

hk
donderdag 19 januari 2012

©2001-2024 WisFaq