\require{AMSmath} Breuk als macht wegwerken ik moet weten wat t is maar zit met het probleem van de macht -2/3. hoe moet ik die wegwerken?0,1 = (3,16e-5*t+3,95)^-2/3 Koen Student hbo - zondag 15 januari 2012 Antwoord Je moet zorgen dat de exponent 1 wordt:$\eqalign{ & \left( {...} \right)^{ - \frac{2}{3}} = 0,1 \cr & \left( {\left( {...} \right)^{ - \frac{2}{3}} } \right)^{ - \frac{3}{2}} = \left( {0,1} \right)^{ - \frac{3}{2}} \cr & ... = \left( {0,1} \right)^{ - \frac{3}{2}} \cr} $Zo gaat dat dan. Hopelijk helpt het. WvR zondag 15 januari 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet weten wat t is maar zit met het probleem van de macht -2/3. hoe moet ik die wegwerken?0,1 = (3,16e-5*t+3,95)^-2/3 Koen Student hbo - zondag 15 januari 2012
Koen Student hbo - zondag 15 januari 2012
Je moet zorgen dat de exponent 1 wordt:$\eqalign{ & \left( {...} \right)^{ - \frac{2}{3}} = 0,1 \cr & \left( {\left( {...} \right)^{ - \frac{2}{3}} } \right)^{ - \frac{3}{2}} = \left( {0,1} \right)^{ - \frac{3}{2}} \cr & ... = \left( {0,1} \right)^{ - \frac{3}{2}} \cr} $Zo gaat dat dan. Hopelijk helpt het. WvR zondag 15 januari 2012
WvR zondag 15 januari 2012
©2001-2025 WisFaq