\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme Waarom is ln x2 hetzelfde als 2·ln x? amber Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 13 januari 2012 Antwoord De hoofdregel: ln(ab)=ln(a)+ln(b), dus: ln(x2)=ln(x·x)=ln(x)+ln(x)=2·ln(x) Snap je? WvR vrijdag 13 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is ln x2 hetzelfde als 2·ln x? amber Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 13 januari 2012
amber Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 13 januari 2012
De hoofdregel: ln(ab)=ln(a)+ln(b), dus: ln(x2)=ln(x·x)=ln(x)+ln(x)=2·ln(x) Snap je? WvR vrijdag 13 januari 2012
WvR vrijdag 13 januari 2012
©2001-2024 WisFaq